zpet na index  
Časopis studentů Právnické fakulty MU v Brně
Menu
 +  úvod
 +  poslední info
 +  poslat vzkaz
 +  redakce
SMS
 +  SMS Eurotel
 +  SMS Paegas
 +  SMS Oskar
 
Ptáme se...
Studenti, hlasujte! - ankety byly přemístěny níže
 
Galerie a jiné
+ IS.MUNI.CZ
+ Právnická fakulta MU
 
Archiv
Číslo 33
Číslo 32
Číslo 31
Číslo 30
Číslo 29
Číslo 28
Číslo 27
Číslo 26
Číslo 25
Číslo 24
Číslo 23
Číslo 22
Číslo 21
Číslo 20
Číslo 19
Číslo 18
Číslo 17
Číslo 16
Číslo 15
Číslo 14
Číslo 13
Číslo 12
Číslo 11
Číslo 10
Číslo 09
Číslo 08
Číslo 07
Číslo 06
Číslo 05
Číslo 04
Číslo 03
Číslo 02
Číslo 01

Časopis: Octopus číslo 15
ČLÁNEK: Počet zobrazení 1803. (Sessions 1782)
Hospody
     

Vincent van Dogh

Ftipný úvod: Haf.

Vjecná stať: Bylo, nebylo, za mlhou hustou tak, že by se dala krájet, vyrostla růžová chaloupka. Původně to byl mlýn, ale pak se tam začaly dít podivuhodné věci. I nazvala to zvířátka Moulin Rouge. V sousedství vyrostla záhy další chaloupka. Bydleli v ní samí pejsci se svým holandským náčelníkem. Van Doghem. Vincentem van Doghem.

Aby jim nebylo smutno, zařídili si ve sklepení svého stavení hospůdku. S akváriem a pěknými rybičkami. A s barovými stoličkami, dřevěnými, pěknými. A s věšákem, dřevěným, pěkným. A se štětcem, malířským, obrovským, u stropu visícím, pěkným, dřevěným. A se zdmi, pomalovanými, impresionistickými, pěknými. A s pípou, Gambrinusovou (desítka za 15,80), pěknou; a Starobrněnskou (jedenáctka za 13,50); a Prazdrojovou (dvanáctka za 19,90). A s obsluhou, svižnou. A se servírkou, docela pěknou. A s kuchyní, dobrou, leč drahou (smažené žampióny, opékané brambory, tatarka za 79,-).

A zazvonil zvonec, a přiřítil se číšník, abychom platili.

Generální klauzule: Nechte si projít hlavou, kam všechny ryby plavou.

Hodnocení: Prostředí: 1, pivo: 2, obsluha: 1, kuchyň: 4, nohy servírky: 2, celkový dojem: 2

Věra

Ftipný úvod: Nejsme nevěrní.

Vjecná stať: Věruš čepuje na Antonínské. Má tu Radegasta, dobrýho řezouše a jeho bratra světlouše, taky dobrýho. Vůbec není poznat, že se spojil, mrška, s Prazdrojem. Vínečko sudové, čtrnáctikorunové, což my, znalci dobrého víniska, ceníme 5.000 body. Co říci k obsluze? Už při příchozím míjení pípy jsme měli objednáno. Kuchař je znalec svého oboru. Jeho smažený játýrka jsou obzvláště delikatesní (+brambůrky a tatárečka asi za půl sta). Prostředí je prostřední.

Generální klauzule: Obyčejnost je taky vlastnost.

Hodnocení: Prostředí:4, pívo: 2, obsluha: 1, kuchyň: 1, nohy servírky: 3, celkový dojem: 2-3

HS Klub (Starobrno na rohu Botanické a Antonínské)

Ftipný úvod: Kudrna z Brna už dávno odjela.

Vjecná stať: Je tu ze zahrádky vidět na tulipány. To je jediná krása, kterou tady uvidíte. O prostředí se tu mluvit nedá, zato pachy jsou velmi intenzivní. Rychlíci z obsluhy se tu však otáčejí. Jestli se tu vaří jsme se raději ani neptali. Slupli jsme Fanťu, vyčůrali se do přetékajícího pisoáru a šli hledat trochu krásy. Generální klauzule: Ani Balantýnka to nevylepšila.

Hodnocení: Prostředí: 5, pivo: non-tested, obsluha: 1, kuchyň: non-tested, nohy servírky: páchla by sem vůbec žena?, celkový dojem: 4

Autor: neznámý

    Hodnocení
Hodnocení
vynikající --[ 1 2 3 4 ]-- propadák
(hlasovalo 0 čtenářů)
   
Pro elektronický archiv zpracoval: TomášTyl
Octopus číslo 15

 

Chapadlo

Rozhovor s děkanem PrF MU prof. Josefem Bejčkem

POZDRAV Z ANGLIE

Kosovo - obžaloba fašismu v nás

Knihovna a dobrá vůle

Problémy fakticity procesního účastenství

Hospody

Honba za tógou ´99

Hledání Pavlíka Morozova

Babička se nepovedla

Ad Causa Management

Ad Malé zamyšlení nad politikou zaměstnanosti

Průvodní text k tématu SK AS PrF MU

Nechtěná demokracie

Pohled zevnitř

Jak je to v Praze?

Pohled zvenčí

Papírové polobotky

Krátce

Volové se smát nepotřebují

Volby ve třeťáku potřetí

Kudy ven?

Volební blamáž aneb myslíme jinak

Tramvaj do stanice Existence

Dívej se do tmy, je tak barevná

Ústavní vlaky a evropské rychlovlaky

 


(c) Copyright Octopus 2001, 2002
 powered by juristic with partners